Az igazán hatásos heti ÉTREND

Alakformálás

Termékek

Karikatúrák

Mi okozza az elhízást?

Sportolók táplálkozása

Wellness
TESZT

Jó és rossz
szénhidrátok

Gyakori
KÉRDÉSEK

A relaxáció
előnyei

Miért van szükségünk táplálék-kiegészítőkre?

HÉTFŐ:

Reggeli: Alma.
Ebéd: Tejfölös paprikás csirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal.
Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása.


KEDD:

Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában megsütve, rágógumi.
Ebéd: Hatalmas tál töltött káposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása.
Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva.


SZERDA:

Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér.
Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túrós lepény lefényképezése.
Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.


CSÜTÖRTÖK:

Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek.
Ebéd: Húsleves és rakott krumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság.
Vacsora: Ecetes hagyma citrommal.


PÉNTEK:

Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle ízléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék.
Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi.
Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépa szeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölésére.


SZOMBAT:

Reggeli: Joghurtba mártott alma szeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: "Halászlé, túrós csusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
Vacsora: Paradicsom belsőség, kamilla tea, egy teljes rúd ropi.


VASÁRNAP:

Reggeli: Fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefír.
Ebéd: Ricinusleves, csontlében abált torma citromhéj szeletekkel, sütemény maradványok levakarása a tepsiről.
Vacsora: Amit a kanári meghagyott!


Hogyan csapjuk be a fürdőszobamérleget?

Ha honlapunkról a barátait is tájékoztatja, ők bizonyára hálásak lesznek Önnek ezért.

AktualitásokKAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © VITALOR Bt. 2003 - 2006