Energiafokozó táplálékok

Ön is energiahiányban szenved?

Időnként úgy tűnik, hogy a mai modern élet energiaigénye meghaladja a tartalékainkat. Problémát okoz számunkra összeszedni az energiatartalékainkat és megfelelni az igényeknek. Gyakran jelent ez nehézséget még abban az esetben is, ha kiegyensúlyozott, egészséges életvitelt folytatunk. A szervezetünk által biztosított energia gyakran kevésnek bizonyul. Honnan szerezhetünk elegendő energiát a célkitűzéseink és az álmaink megvalósításához?

Következzen most néhány információ arról, hogy mire van szüksége szervezetünknek az energiaszükségletünk fedezetéhez.

Fogyasszon szénhidrátokat!

A szervezetünk a táplálékainkból kivont tápanyagokat használja üzemanyagként a testünk működtetéséhez. A legjobb minőségű üzemanyagot a szénhidrátok szolgáltatják számunkra. Ez úgy történik, hogy a szénhidrát élelmiszerek izom-glikogénné alakulnak át, ami gyorsan elég és szinte azonnal energiaforrást képez számunkra.

El kell mondani, hogy vannak jó, és egészségünkre ártalmas szénhidrátok. A zöldségek és gyümölcsök az értékes szénhidrátok csoportjába tartoznak. A finomított gabonaőrlemények számos értékes tápanyag alkotóelemüktől megfosztott szénhidrátok csoportját alkotják. Még a legegészségesebbnek mondott süteményfélék is kalóriabombáknak számítanak. Tehát érdemes odafigyelni arra, hogy milyen szénhidrátokat fogyasztunk.

Akár, csupán aktív életvitelt folytatunk, akár sportolók vagyunk, oda kell figyelnünk a szénhidrát fogyasztásunkra.

A fehérjék is fontos szerepet játszanak a táplálkozásunkban, hiszen szükségesek az izmaink karbantartására. Annak érdekében, hogy egy 30 percet meghaladó testedzés maximális energia igénybevételének meg tudjunk felelni, érdemes 30 perccel a gyakorlat megkezdése előtt egy kevés nassolni valót elfogyasztanunk.

Napi energiaforrásunk

Még ha valaki nem is folytat kimondottan aktív életvitelt, szüksége van arra, hogy a szervezetét megfelelő összetételű és mennyiségű szénhidráttal lássa el. A Hebalife F1-es Tápláló shake italporából egyszerű és praktikus módon rendszeresen biztosíthatjuk magunknak a szükséges szénhidrátbevitelt. Egy adag italpor - 9 gramm szívbarát szójafehérjén kívül - tartalmazza még egy étkezésünk szénhidrátigényét. Ez a legegyszerűbb módja a napi szénhidrátellátásunknak. Az F1-es Tápláló shake italpora éppen annyi szénhidrátot tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy ne legyen energiahiányunk, viszont nem marad belőle testsúlynövekedést okozó felesleg sem.

Gyógynövény teljesítményfokozók

Ha energiatöbbletre van szüksége, fogyasszon a Herbalife Instant koffein tartalmú frissítő italpor tea kivonatából készült teából! A készítmény anyagcsere gyorsító és energiaszintet emelő hatást fejt ki, ezáltal segít a felesleges kalóriák elégetésében is.
Remek élénkítő és energiafokozó hatás érhető el a Guarana tabletta, a LIFTOFF TM pezsgőtabletta vagy az instant tea fogyasztásával is. Ez egy dél-amerikai gyógynövény, amit az Amazonas vidékén élő indiánok évszázadok óta használnak erőnlétük fokozására.
A Nutrition Active kapszula, szintén a leghatékonyabb gyógynövényalapú energianövelő és kondíciójavító készítményeink közé tartozik.

Az igényeinek megfelelően választhat az izomenergiát növelő szénhidrátok, vagy az élénkséget fokozó és koncentrálást serkentő gyógynövények fogyasztása között. Most, hogy ennyi választási lehetőség áll rendelkezésére, örökre megszabadulhat a kimerültség és fáradtság érzésétől. Vegye igénybe ezeket az energiaforrásokat és biztosítsa szervezete számára a mindennapi jó közérzetet.

Amennyiben a közölt információk felkeltették érdeklődését kérjük, hogy erről tájékoztassa ez iránt érdeklődő ismerőseit is!

Termékek
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Könyvek
Tapasztalatok
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © VITALOR Bt. 2003 - 2005