Ügyeljünk a FEHÉRJEFOGYASZTÁSUNKRA !

Az elmúlt években különösen sokat hallhattunk a szénhidrátokról és meglehetősen keveset a napi étkezéseink nélkülözhetetlen alkotójáról, a fehérjékről.
A fehérjék fontos alkotóelemei testünk valamennyi sejtjének különös tekintettel az immunrendszerünk, erős hajunk, egészséges bőrünk állapotára és az izmaink növekedésére. Az izomtömeg növekedéssel együtt jár a test simaizom állományának gyarapodása és az anyagcsere szintjének az emelkedése is.

A fehérjék szerepe nélkülözhetetlen a jóllakottság érzése és testünk jó közérzete szempontjából is, megkönnyítve a testsúlycsökkentő erőfeszítéseinket. A Herbalife elsődleges fehérjeforrása az F3 fehérjepor. Remek kiegészítője az F1 italpornak, valamint praktikus és tápláló fehérjeforrásként szolgál a sovány húsok, hal és baromfihús mellett.


Ne engedjük, hogy a testsúlyvesztés fehérjevesztéssel járjon együtt!

A legújabb kutatások szerint, azok a fogyókúrázók, akik a fehérjebevitel csökkentése mellet igyekeznek testsúlyukat csökkenteni, meghiúsítják ezt a vállalkozásukat. Az elégtelen fehérjebevitel táplálkozási egyensúlyhiányt okozhat, ami lelassítja a testsúlyvesztést, sőt előidézheti a yo-yo effektust, a klasszikus visszahízási jelenséget, amit a legtöbb szorgalmas fogyókúrázó jól ismer. Ráadásul a fehérjehiány egészségromlást, fáradtságérzetet okozhat, és betegséghez vezethet.

A legújabb táplálkozástudományi kutatások szerint a koplalásos fogyókúrák alkalmával, minden leadott 4 kg testúlyból 1 kg az izomtömegünk elvesztéséből adódik !

Mivel az izomsejtjeink szolgálnak szervezetünkben a kalóriák elégetésére, ezért a csökkent izommennyiség kevesebb kalória elégetését teszi lehetővé. Ez a magyarázata a YO-YO fogyókúrák tipikus tünetének: Kevesebbet eszik az ember, és mágis hízik tőle! A lecsökkent izomtömegnek - nyugalmi állapotban - kevesebb a kalóriaigénye.

A Herbalife F1 fehérjealapú italporral szervezetünk számára könnyen biztosíthatjuk a jó minőségű fehérjebevitelt. Két evőkanálnyi F3 fehérjeporral kiegészítve az adagot több mint 10 gramm fehérjével növelhetjük meg a napi fehérjefogyasztásunkat. Ezáltal biztosíthatjuk azt a telítettség érzést, ami gyakran nem mondható el az alacsony kalóriatartalmú fogyókúrás programokról. A fehérjebevitellel nem csak a jóllakottság érzését garantálhatjuk, hanem emellett az étkezések közötti éhségérzet jelentkezését sem tapasztalhatjuk. Mindezt jóval kevesebb kalóriabevitel mellett tehetjük meg, mint a megszokott, hagyományos fehérjeforrások esetében.

A szója - komplett fehérjeforrás

1999-ben az Amerikai Élelmiszer és Gyógyszer Ellenőrzési Hivatal (FDA) egy olyan - a szója egészségre kifejtett jótékony hatását alátámasztó - címkefelirat engedélyezése mellett döntött, amely megnövelte az olyan szója alapú készítmények iránti keresletet, mint a szójatej, szójapor alapú italok, szója fasírtak és a tofu (szójasajt). A szója termékek elősegítik a megfelelő koleszterin szint megtartását.

A Herbalife F3 fehérjepora és az F1 italpor szívbarát szója fehérjéje, számos kedvező közérzeti hatás mellet lecsökkenti a keringési betegségek kockázatát is. Kóstolja meg a Herbalife egyéb szójatartalmú készítményei közül a sós szójamogyorót, a csokis fehérjeszeletet és a szójaalapú levesporokat! Bármelyik napszakban élvezhet egy - egy ízletes fehérjeforrást.

Elegendő mennyiségű jó fehérjével lássuk el szervezetünket!

A testsúlytól függően más - más napi fehérjeadagra van szüksége a férfi és női szervezetnek. A napi fehérjeszükséglet meghatározása a testsúlyuktól, az izomtömegük nagyságától és egyéb tényezőktől függ.

Igényelje INGYENES szolgáltatásunkat a szervezete napi fehérjeszükséglete és alapanyagcsere kalóriaigénye meghatározára céljából!

Hogyan biztosíthatjuk magunknak a szükséges megfelelő mennyiségű fehérjét minden nap?

Az F1 italpor mellett az F3 fehérjepor jelenti az ideális megoldást, és emellett az adagolása is könnyen hozzáigazítható a szükségeltünkhöz. Leveseskanalanként 5 gramm fehérje csupán 20 kalóriát tartalmaz és semmi hozzáadott zsírt. Remekül keverhető el egy üdítőitalban, shake-ben, levesekben, szószokban, vagy csak egyszerűen rászórható a kész ételeinkre.

PÉLDA:
Tejeskávé + süti = 1.040 kcal
F1 shake főétel = 228 kcal

Mindannyiunk egészsége megőrzéséhez alapvetően szükség van a fehérjékre. A Herbalife rendelkezik a megfelelő teljesítményű fehérjeporral ahhoz, hogy az életét bárki a lehető legjobb életminőségben élje!

Ha honlapunkról a barátait is tájékoztatja, ők bizonyára hálásak lesznek Önnek ezért.

Termékek
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Könyvek
Tapasztalatok
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © VITALOR Bt. 2003 - 2005