Mire figyeljünk a táplálékkiegészítők vásárlásakor ?

A következő szempontokat javasoljuk figyelembe venni:

Mostanában egyre fontosabbá válik egyes gyógynövények rendszeres, napi fogyasztása. Míg régebben, csak megbetegedés esetén vált szükségessé az étrendünkbe iktatásuk, napjainkban - a környezeti ártalmak rendkívüli mértéke miatt - bizonyos gyógynövények hatóanyagainak folyamatos biztosítása, szinte nélkülözhetetlen a szervezetünk optimális működéséhez.

Külön kategóriát képeznek az ételeket / étkezést helyettesítő komplex táplálékok, melyek fehérjéket, zsírokat és szénhidrátokat is tartalmaznak a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemeken kívül (turmixok, levesporok, fehérje / élelmi rosttartamú "csokoládé szeletek").

Egyre gyakrabban nyílik mód arra, hogy a tablettákat és kapszulákat italporokból, vagy koncentrátumokból hígítással készíthető, különféle italokkal is kiválthassuk.

Lényeges tényező: Mivel a táplálékkiegészítők nem a gyógyszerek, hanem az élelmiszerek kategóriájába tartoznak, ezért jótékony hatásukat nem órákon, vagy napokon belül, hanem többnyire hetek, hónapok elteltével érzékelhetjük. Ezért érdemes türelemmel lenni a fogyasztásuk esetén.

Figyelembe véve a bölcs mondást, "abból leszel, amit eszel!" egy bizonyos időnek el kell telnie ahhoz, hogy a testünket alkotó sejtek, szövetek és szervek, a jó minőségű táplálékainkban lévő "építőkövekből" újjáépülhessenek.

Ha honlapunkról a barátait is tájékoztatja, ők bizonyára hálásak lesznek Önnek ezért.

Termékek
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Könyvek
Tapasztalatok
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © VITALOR Bt. 2003 - 2005