SPORTOLÓK táplálkozása

Sporttevékenységet folytatva az ember szervezete jelentős fizikai igénybevételnek van kitéve. Ezért nagyon fontos az, hogy a lehető legjobb minőségű tápanyagellátást biztosítva képes legyél fenntartani az elvárt teljesítményszintet.

Az egyenlet nagyon egyszerű: amit beviszel, azt kapod vissza!

A jelenlegi "üzemanyag beviteled" valóban megfelel-e annak, amire a testednek szüksége van?
Ha nem vagy ebben biztos, javasoljuk, hogy nézd át a következő megállapításokat, majd pedig együtt vizsgáljuk meg, hogyan lehetne biztosítani a csúcsformádhoz szükséges csúcsminőségű táplálékokat…

A szervezetemnek rendkívül jó minőségű táplálékra van szüksége, hogy biztosíthassa az üzemanyag előállításához igényelt fehérjéket, szénhidrátokat és zsírokat.

Szükségem van ásványi anyagokra, vitaminokra és nyomelemekre, hogy optimálisan kihasználhassam az üzemanyag tartalékaimat.

A fizikai igénybevétel következtében megnövekszik a szervezetemben keletkező szabad gyökök mennyisége. Ezért hatékony antioxidánsokra van szükségem, hogy semlegesítve őket megkönnyíthessem a szervezetem regenerálódását.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság kiírásának megfelelő és doppingnak nem minősülő összetevőket tartalmazó
HERBALIFE táplálékkiegészítők LISTÁJA

"Edzések közben rendszeresen fogyasztok izotóniás italt. Amikor érzem, hogy izmaimon kezd eluralkodni a fáradtság, az izotóniás ital feltölt energiával, felfrissít és új lendületet ad. Számomra ez a leghatékonyabb módszer, hogy elkerüljem az edzést követő fáradtságot; fantasztikusan rehidratál és új erőt ad. Próbálja ki Ön is, és érezze a különbséget"!

VAJDA Attila olimpiai bajnok, kenus

Attila által fogyasztott termékek: Niteworks, Fehérjeszeletek, Thermo Complete és H3O Pro

Csúcsteljesítmény eléréséhez ajánlott csúcsminőségű ÉTRENDkiegészítők

A Herbalife táplálékkiegészítőket úgy az amatőr, mint a profi versenyzők egyaránt fogyaszthatják. Bármilyen szintű sportolás esetén a Herbalife termékek egyaránt kiválóan szolgálnak optimális energiaforrásként, vagy az izomsejtek regenerálódását elősegítő tápanyagként.

Üzemanyag feltöltés
Az F1 Express egészséges táplálék szelet vagy gyümölcslében/tejben feloldott F1 italpor elfogyasztása ajánlott 30 perccel az edzés megkezdése előtt. Így biztosíthatjuk az azonnal felhasználható üzemanyagot (szénhidrátot) és megspórolhatjuk az izmokban tárolt üzemanyagot (izom glikogént)

Folyadékfogyasztás
Edzések és versenyek alkalmával legalább 15 percenként ajánlott folyadékot fogyasztani. Ajánlat: H3O Pro izotóniás ital, vagy Aloé vera ivólével dúsított ivóvíz. Szükség szerinti mennyiségben Herbalife instant teakeverék.

Üzemanyag utánpótlás
Az edzés, vagy versenyt követő 30 percen belül gyümölcslében feloldott F1 italpor elfogyasztása ajánlott.

Izomsérülések helyreállítása
Tehén- vagy szójatejben feloldott F1 italpor, vagy egy fehérje "csoki szelet" elfogyasztásával. További fehérjebevitel céljából sima fehérjepor adható még hozzá az F1- hez.

Regenerálódás
Különféle antioxidáns készítmények, a VegetACE együtt fogyasztása az F1 italporral és F3 fehérjeporral, valamint a vérkeringésre jótékony hatást gyakorló NiteWorks készítmény ajánlott.

Kiegészítők
A szükséges vitaminok és ásványi anyagok hatékony felszívódása érdekében ajánlott az F2 Multivitamin és ásványi anyag tabletta, és a Nutrition Active beiktatása az étrendbe. Verseny vagy edzés előtt ajánlott egy Lift-Off energiaital elfogyasttása.

 

Emlékeztetőül javasoljuk, hogy az edzések előtt és azok végeztével célszerű elvégezni a megfelelő levezető mozgást és tornagyakorlatokat, az izmok regenerálódásának elősegítése érdekében.

Információk a HERBALIFE étrendkiegészítőket fogyasztó ÉLSPORTOLÓKRÓL.

Próbáld ki az élénkítő hatású pezsgőtablettánkat és szív barát italporunkat

és H3O Pro izotóniás italporunkat!!

 

Az eredmény egyénenként változó lehet.
Termékek
Wellness TIPPEK
Táplálkozás
Testmozgás
Könyvek
KAPCSOLAT
 
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2010