A tisztulás titkai!

Szomorú tény, hogy a magyar lakosság jelentős része küzd valamiféle emésztési problémával. A túlságosan kevés rostanyagot, vitamint tartalmazó, túlfinomított ételek fogyasztása jelentős megterhelést jelent az emésztőrendszer számára. Az egyre több tartósítószert és kevés friss, élő táplálékot tartalmazó ételek szervezetünket egyre jobban megterhelik, és időnként célszerű természetes tisztítókúrákat tartani, amilyen például a böjt és egyéb más eljárások. A kiegyensúlyozott és vegyes táplálkozás mellett tartott rendszeres tisztítókúrák jelentősen hozzájárulhatnak az emésztőrendszer tisztulásához és a felesleges salakanyag eltávolításához.

"A halál a bélben lakozik!" Állította Paracelsus már a középkorban is. A mai rohanó, stresszes életvitel és egészségtelen életmód következtében emésztőrendszerünk igen nagy terhelésnek van kitéve. Különösen igaz ez a vastagbélre, amelynek dús redőin a felesleges salakanyag könnyen lerakódhat. Ezáltal megnehezül a tápanyagok normális felszívódása. A kiegyensúlyozott, vegyes étrend, amely sok friss zöldséget, gyümölcsöt és rostot tartalmaz, megoldás erre a problémára, de a megváltozott életmód és a jelenleg divatos táplálkozási szokások ezt egyre nehezebbé teszik. Ezért hasznos lehet, ha időnként segítjük szervezetünk tisztulását.

Az évtizedek során akár 2-3 kilogramm salakanyag is felhalmozódhat a vastagbél falán, ezek a kiegészítők a vastagbél falára lerakódott salakanyagokat és szennyeződéseket eltávolítják, és hozzájárulnak azokhoz az erőfeszítésekhez, amelyek az emésztőrendszer tisztulását tűzik ki célul.

Vannak különböző étrend - kiegészítők, amelyek már néhány napos használat után is aktívan támogatják az egész szervezet méregtelenítését és tisztulását. Fontos hangsúlyozni, hogy ezek nem minősülnek gyógyszernek - ezért semmiféle gyógyulást vagy betegség megelőzését nem ígérheti - viszont ártalmatlan és akár hosszabb ideig is minden gond nélkül fogyasztható, amely a külföldi sikerek után már hazánkban is kapható.

E szerek természetesen nem helyettesíthetik az egészséges és vegyes étrendet, amely a testi egészség alapja, de ezt kiegészítve tovább erősítheti az ilyen étrend pozitív hatásait.

Ügyfeleink az alábbi HERBALIFE készítmények fogyasztását követően számoltak be kedvező tapasztalatokról az emésztőrendszerünk mérgtelenítésével és emésztőrendszerük felszívóképességének javulása tekintetében:

Rost tabletta és Aloe Max italkoncentrátum.

KÉSZÍTETTE: FARAGÓ Béla


Ha honlapunkról a barátait is tájékoztatja, ők bizonyára hálásak lesznek Önnek ezért.

Termékek
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Könyvek
Tapasztalatok
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © VITALOR Bt. 2003 - 2006