EasyMed

Mély és Pozitív Életváltozás Meditációs Program

Tudta-e, hogy azok az emberek, akik minden nap meditálnak sokkal boldogabbak, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, egészségesebbek, tovább élnek és a közérzetük is jelentősen jobb? A meditálók esze élesebb, a probléma-megoldó készsége fejlettebb, kimagaslóan jobb a szellemi egészségük. Ők kevesebbet idegeskednek, mérgelődnek, aggódnak és kevésbé vállnak depresszióssá. Jobbak az emberi kapcsolataik, több a barátjuk és komoly önmegvalósítást érnek el az életükben.

A meditáció olyan mértékben növeli az ember tudatosságát, hogy az nagy előrelépéshez vezet a személyiségfejlesztésében.

Ha így van, akkor miért nem meditál mindenki?

Ahhoz, hogy ezeket az eredményeket elérjék, napi 4-5 órát kellene meditálni, gyakran évtizedeken keresztül. Kitartása azonban csak nagyon kevés embernek van. A meditáció ellenben, főleg a kezdetén, nem nagyon élvezetes. Az első benyomás az unalom és a frusztráció között van, hiszen sokáig tart észrevenni bármilyen jelentősebb változást, s még kevésbé a fent említett eredményeket.

De mit szólna ahhoz, ha Ön ugyanolyan mélyen tudna meditálhatni, mint a buddhista szerzetesek? Szó szerint egy gombnyomásra a leges legelejétől? Rövid időn belül (hetek vagy hónapok alatt, évek meg évtizedek helyett) elérhetne mindent: fizikai és szellemi egészséget, tisztább gondolkodást, jobb emberi kapcsolatokat és legfőképpen jól érezné magát.

És nem kell tanulnia semmilyen bonyolult szellemi tornát vagy órákat eltölteni naponta.
Helyette csatlakozhat az EasyMed nevű meditációs programhoz, amelyik egy speciális tudomány által elismert hangtechnológiát használ, amelynek köszönhetően könnyen, kíméletesen és erőfeszítés nélkül kerül a mély meditáció állapotába.

S ez még csak a kezdet! A meditációnak még számos más jótékony hatása is van. Megtudhatja, illetve megtapasztalhatja, mikor kipróbálja!

NEM HAGYOMÁNYOS MEDITÁCIÓRÓL VAN SZÓ!

Ha Ön is boldog, békés és sikeres életre vágyik, meghívjuk Önt, hogy egy különleges meditációs CD-nek a megvásárlásával csatlakozzon az EasyMed Mély és Pozitív Életváltozás Programhoz!

2009 EasyLearnCenter, Eragina Kft.


A program egy CD-n vásárolható meg,

melynek ÁRA: 6000.- Ft
(az ár az ÁFA-t is tartalmazza)

Postaköltség:
Átutalással vagy PayPal fizetés esetén: 500 Ft
Utánvéttel: 1.200 Ft

MEGRENDELÉS

Ha honlapunkról a barátaidat is tájékoztatod, ők bizonyára
hálásak lesznek Neked ezért.
 

ADATVÉDELEM
TERMÉKEK
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Aktualitások
Tapasztalatok
KAPCSOLAT
 
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2009