TermékTAPASZTALATOK

 

 BARÁTH Zsuzsanna
(Dunavarsány)

egészségi állapot javulása

Baráth Zsuzsanna vagyok, egy 18. évében lévő gimnazista nagylány anyukája. Elmondhatom magamról, hogy amit eddig elértem az életemben, azt a családi segítség mellett, javarészt a saját munkámnak, fáradozásomnak köszönhetem. Igen, éppen a fáradozáson van a hangsúly, mióta a lányom megszületett én örökké fáradsággal küszködtem, mindig fáradt voltam és alig vártam, hogy este tévénézés, olvasás helyett is csak aludhassak.

Otthonról szerencsére jó "csomaggal" érkeztem, változatos és könnyű táplálkozási szokásokat "örököltem", az étkezés mindig is nagy örömforrás volt a számomra, a mozgás sem volt idegen tőlem.

A problémáim szülés után következtek, a szoptatás, éjszakázás, nagy családi házban végzett házimunka fáradalmaitól én csak fogytam és fogytam. Végül orvosi segítséggel sikerült kemény 51 kg-ra "felhíznom". Az orvosi segítség hatása azonban nagyon rövid ideig tartott, a fáradtság megmaradt akkor is, amikor már a lányom is felnőtt, sőt besegített a háztartásba.

A gyógyszeres kezelésekben már mindent kipróbáltam, ezért már nem bíztam bennük, jobban hittem a megelőzésben, ezért inkább a természetes módszereket kutattam. Szerencsére megtaláltam a megoldást. Az Interneten wellness témakörben keresgéltem és rátaláltam egy olyan csúcsminőségű táplálék kiegészítő termékre, melyet sokoldalúan lehet használni, jóízű, magas fehérjetartalmú és úgy fokozta a teljesítményemet, hogy most középkorúként bizonyítottan többet bírok dolgozni és tanulni, mint huszonévesen. Mellékesen, akik már rég láttak, azt mondják rólam, hogy néhány évet igazán letagadhatnék a koromból.

Számomra ez maga a csoda, végre sikerült leküzdenem az örökös fáradtságot és a sportteljesítményem is javult!

Az eredmény egyénenként változó lehet.
Termékek
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Könyvek
Tapasztalatok
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2006