TermékTAPASZTALATOK

 

 

 KAJÁRIK Béla (Budapest)

testsúlycsökkenés: - 16 kg

A Herbalife termékekkel 1995 augusztusában ismerkedtem meg. Ekkor már nálam is jelentkezni kezdtek a középkorú férfiakra jellemző tipikus külső stílusjegyek, amiket leginkább úgy jellemezhetnék, hogy nem volt optimális a "testtömeg indexem" (más szóval "enyhén" túlsúlyos voltam, és az optimálisnál bővebb volt a derékbőségem).

Az F1 szójaalapú italpor, valamint az F2 multivitamin- és ásványi anyag tabletta rendszeres fogyasztásának, illetve ezzel egyidejűleg a táplálkozási szokásaimban bekövetkezett változtatásoknak eredményeként, három hónap alatt sikerült összesen 16 kg túlsúlytól megszabadulnom. Derékbőség csökkenésben ez 15 cm-t jelentett.

1995. Augusztus
1996. Augusztus (- 16 kg)

Ebben az időszakban naponta két főétkezést helyettesítettem be a többnyire joghurtba bekevert F1 italporral, és megtartva egy főétkezést - amikor a kedvenc ételeimből fogyaszthattam - sikerült elérnem a kitűzött célomat. Kényelmesen, bármiféle kellemetlen mellékhatás nélkül, fokozatosan csökkent a testsúlyom.

A számomra kellemes következmények között, a könnyebb testsúlyomból adódó számos előny (könnyed, szuszogásmentes közlekedés a lépcsőkön, izzadtság hiánya a kisebb fizikai megterheléseknél) mellett, egyéb kedvező változást is tapasztaltam az egészségi állapotomban.

Melyek voltak ezek?

Jelentős javulást tapasztaltam a közérzetemben és az erőnlétemben egyaránt.
Rövidebb lett az alvásidőm, és ennek ellenére frissebben ébredek.
Nincs szükségem házipatikára, mivel nem kényszerülök gyógyszerek fogyasztására.

Ha az ember az előbb említett tünetekkel az orvoshoz fordul, többnyire azt a sablonos választ kapja, hogy "ezekkel a tünetekkel ebben a korban már az embernek meg kell tanulnia együtt élni." Nos, ez egyszerűen NEM IGAZ!

Alak- és testsúlyváltozásomnak, kiegyensúlyozottabb táplálkozásomnak, valamint a wellness filozófiának megfelelő rendszeres testmozgásomnak köszönhetően, az elmúlt kilenc évben - leszámítva az ajánlott ellenőrző vizsgálatokat, a jogosítványom meghosszabbítását, és a félévenkénti fogorvosi felülvizsgálatokat - nem kellett meglátogatnom az orvosi rendelőket…

A joghurtba bekevert F1 szójaalapú italpor - különféle gyümülcsökkel "fűszerezve" - naponta egy alkalommal, egy főétkezést kiváltva, jelenleg is az egyik kedvenc ételem. Így sikerül az alakom kilenc évvel ezelőtt elnyert formáját megtartanom. Ezen kívül alkalmanként néhány - gyógynövény alapú - Herbalife kiegészítő terméket szoktam fogyasztani.

Örülök, hogy, még időben sikerült felfedeznem az optimális táplálkozás célját szolgáló táplálékkiegészítőkben rejlő megoldást.

Ha honlapunkról a barátaidat is tájékoztatod, ők bizonyára
hálásak lesznek Neked ezért.

Az eredmény egyénenként változó lehet.
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2007