TermékTAPASZTALATOK

 

 

DOMJÁN Dénes
(Budapest)

- 5 kg

Televiziós szerkesztő vagyok. Pályám kezdete óta veszek részt olyan televiziós műsorok készitésében, amelyeknek célja a betegségek kialakulásának elkerülése, megelőzése.

Azokat a tanácsokat, amelyeket a TV nézőknek ajánlottunk a civilizációs betegségek nagy részének elkerülésére, pl. a korszerű étkezést és a mozgást, mind magam is kipróbáltam.

Hamarosan tapasztaltam, hogy ezek a módszerek valóban hasznosak és jó szivvel ajánlottam kollégáimnak és ismerőseimnek, akik közül sokan küszködtek nem kivánatos elhizással, alvás zavarokkal, sziv-keringési és vérnyomás panaszokkal, pszichiátriai tünetekkel. Sajnos, tanácsaimat helyzetüknél fogva csak kevesen tudták megfogadni.

Az elmult évben, 2001-ben, egy véltelen folytán ismerkedtem meg a Herbalife készitményekkel. Magam is ismertem azokat a hireszteléseket, hogy a Herbalife készitményekkel sikeresen visszaforditható korunk egyik legáltalánosabb civilizációs ártalma, az elhizás.

Kiváncsi voltam, és próbát tettem, hogy a módszer valóban működik-e? Szokás szerint magamon "kisérleteztem" először.

A tudományos alaposságal dokumentált folyamat végeredménye: 5 hét alatt 5 kilogramm fogyás. (Esetemben ez kb. 8% testsúly vesztésnek felelt meg)

Ez az eredmény világossá tette előttem, hogy a módszer segitségével a nem kivánatos testsúly csökkentésében áttörés történt. Nemcsak kivételes helyzetű személyek: média sztárok, üzletemberek és sportolók engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy méregdrága szanatóriumokban orvosi felügyelettel lefogyasszák magukat, belértve azt is, hogy ez idő alatt felhagynak kereső foglalkozásuk gyakorlásával, hanem ma már gyakorlatilag bárki, aki egészségügyi vagy esztétikai okokból fontosnak tartja, hogy testsúlya az optimális körül legyen, nagy biztonsággal elérheti a célját. Úgy, hogy közben ki sem kell esnie munkájából.

Ezt a lehetőséget én, mint televiziós egészségügyi ismeretterjesztő, aki közeli ismeretségben van a hazai megbetegedési és halálozási statisztikákkal, ahol a betegségek jelentős része az elhizásra és a korszerűtlen táplálkozásra vezethető vissza, közegészségügyi szempontból is különösen fontosnak és értékesnek tartom.

Nem beszélve arról, hogy a korszerű táplálkozés és mozgás elsajátitása megnyitja az utat az egészség tudatos magatartás más területei felé is, lehetőséget adva arra, hogy hosszabb életkort éljünk meg nagyobb betegségek nélkül és fiatalosan.

Ennek a lehetőségnek az ismertetése, terjesztése közel áll azokhoz a célokhoz, amelyek megvalósitására egész eddigi életpályám jelentős részét feltettem. Ezért csatlakoztam magam is a Herbalife csapatához.

Ha honlapunkról a barátaidat is tájékoztatod, ők bizonyára
hálásak lesznek Neked ezért.

Az eredmény egyénenként változó lehet.
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2007