TermékTAPASZTALATOK

 

 MAGÓCSINÉ KIS Krisztina
(Monorierdő)

testsúlycsökkenés: - 10 kg


Mindig is vékony testalkatom volt, ezért az első gyermekem születése után, a 10 kg súlytöbblet nagyon elkeserített, így tornáztam, és diétáztam. Sikerült pár kilótól megszabadulnom, de aztán beindult a jojó effektus. Mikor jobban felszökkent a mérleg nyelve, kétségbe esve menekültem egy drasztikus fogyókúrához, ami egészségügyi problémákhoz vezetet.

A második gyermekem születése újabb plusz kilókat eredményezett, de féltem bármilyen fogyókúrába kezdeni. Amikor megláttam elhízott önmagam egy fényképen, abban a pillanatban eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, keresek valami egészséges fogyókúrát.

2006-ban ismertem meg a Herbalife testsúly-kontroll programját, amely 2 hónap alatt segített megszabadítani több mint 10 kg -tól. És mindezt egészséges táplálkozással, koplalás nélkül sikerült elérnem.

Újra csinosnak érzem magam, és ezáltal gátlások nélkül elmerek menni uszodába, hogy a kedvenc sportomat űzhessem, az úszást. Napi szinten fogyasztom a Herbalife termékeket, főként az energiám növelése, és a testsúly fenntartás érdekében.

2006
2007 (- 10 kg)


Az eredmény elérése céljából fogyasztott termékek:
F1 (csokis), Fehérje por, Rost tabletta, időnként a Thermo Complete.

Az eredmény egyénenként változó lehet.
Termékek
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Könyvek
Tapasztalatok
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2007