TermékTAPASZTALATOK

 

 SZABÓNÉ KISS Julianna
(Budapest)

testsúlycsökkenés: 8 kgMár lánykoromban is pár kiló súlytöbblettel küszködtem, és kislányom megszületése után még több plusz kilók maradtak rajtam. Több fogyókúra lehetőséggel is találkoztam, de amiket kipróbáltam nem vezettek tartós eredményre, sőt napközben állandó éhségérzettel küszködtem. Ma már remélhetőleg mindenki tudja, így én is, hogy a koplalás és az egyoldalú diéta nem megfelelő a testsúlycsökkentésre, és annak végleges megtartásához.

Nem olyan régen találkoztam egy táplálék-kiegészítő termékcsaláddal, amit egy kedves szomszédasszonyom ajánlott, és ami megtetszett, hogy éhezés nélkül és tartós eredményt lehet elérni ezekkel a termékekkel, miközben a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal töltődik fel.

2004. augusztus
2005. augusztus (- 8 kg)


Én nyolc hónap alatt 8 kg-ot és 55 cm-t karcsúsodtam, és így a 46-os ruhaméretemet 42-re cserélhettem. Természetesen a programot továbbra is folytatom a kívánt testsúly eléréséig.

A rendszeres testmozgás (aerobik), amit igyekszem hetente minél többször beiktatni a napi teendőim közé, még jobban segít a centiméterek és kilók csökkenésében és a jó közérzet megtartásában. Mindezek mellett nagyon fontos a megfelelő étrend is, amit igyekszem minél változatosabban kialakítani és alkalmazni családi körben is.

" Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi."

Az eredmény egyénenként változó lehet.
Termékek
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Könyvek
Tapasztalatok
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2006