TermékTAPASZTALATOK

 

 SZENYÁN Ildikó
(Budapest)

- 2 kg és egészségi állapot javulás

Milyen hatással vannak a TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK a szervezetünkre?

Ezt a saját terméktapasztalataimmal tudom a legjobban szemléltetni. Az Interneten Plusz jövedelem lehetőséget kerestem és ezzel együtt, még egészséget is kaptam!

Ebben az időpontban a kiégett, elfásult, depressziós szavak illettek rám a legjobban.
Szakmailag - fuvarozási diszpécserként - nagyon le voltam terhelve, alvászavarban szenvedtem, gyakran fájt a fejem, emésztési, koncentrációs problémáktól szenvedtem, vashiányos és fáradt voltam, gyakran kényszeríteni kellett magam, hogy valami fizikai munkát végezzek. Ettől a magánéletem is romokban hevert.

A kezdeti szkepticizmusom ellenére el kezdtem fogyasztani a táplálékkiegészítőket, hiszen világossá vált, ha a testem megkapja a szükséges napi tápanyagokat, én egyre jobban érezhetem magam! A tanácsadómtól kért folyamatos hírleveleknek köszönhetően, újra önbizalmam lett, és lecseréltem a munkakörömet egy sokkal kevésbé stresszes munkakörre.

Pár nap után teljesen belelkesedtem, és még most is lelkesedem, mert az étkezési szokásaim megváltoztatása óta megszűntek a problémáim. Nem eszem túl magam, anélkül, hogy erre figyelnem kellene, nem puffadok fel, nem éhezem. Nem kell minden finomságot megvonni magamtól, mint az általános fogyókúránál.

A száraz bőröm a lábaimon és az arcomon sima és puha lett. 2 kg-t fogytam azokról a testrészekről, ahonnan mindenki fogyni szeretne és a súlyomat, azóta is, tartani tudom. Edzéseket is végzek, hihetetlen jó kondícióval rendelkezem. Az étkezési szokásaim átállítása óta 10 évvel fiatalabbnak érzem magam.
Ma már tudom, hogy az akkori energia nélküli szituáció a testem egy jelzése volt arra vonatkozólag, hogy valamit meg kellene változtatnom.
Én életszemléletet változtattam. Többé nem akarom ezeket, a nagyszerű termékeket nélkülözni, és mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Az eredmény egyénenként változó lehet.
Termékek
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Könyvek
Tapasztalatok
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2006