Termék TAPASZTALATOK

 

Walterné G. Katalin
(Budapest)

testsúlycsökkenés: 8 kg


Gyermekeim születése után kezdet érdekelni a testi-lelki egészség, és a várandóságom alatt fölszedett jó pár kilogramm is nagyon zavart, így keresgélni kezdtem és rátaláltam a HERBALIFE termékekre.

Kipróbáltam a termékeket és működöttek. A felesleges kilóimtól (8 kg!) könnyen szabadultam meg, mindössze 4 hónap alatt. Mint minden terméknek a Herbalife termékeinek is vannak mellékhatásai, melyeket nagyon jó érzés volt megtapasztalni. Én addig nem éreztem magam betegnek, de ma már tudom, egészséges sem voltam.

A vitamin hiány tünetei egyre gyakrabban jelentkeztek rajtam. Örökös fáradtság, álmosság gyötört. Rosszkedvű, levert, türelmetlen és rettentően ingerlékeny voltam. Aminek a családom itta meg a levét. Alig fogyasztottam pár napja a ShapeWorks QuickStart alapprogramot, amikor észrevettem, hogy magasabb lett az energia szintem, kiegyensúlyozottabb lett a közérzetem, ismét van türelmem a gyerekekhez, nincs szükségem napi 3 kávéra az ébrenléthez, fittnek, vidámnak, feldobotnak éreztem magam.

Milyen mellékhatásokat tapasztaltam még? Teljesen rendbejött az anyagcserém. Helyre állt a vérnyomásom. A száraz, viszkető bőröm, mára ismét rugalmas, puha lett. Kislányomat gond nélkül tudtam anyatejjel táplálni, ugyanis a vitaminokból és ásványianyagokból már neki is bőven jutott. Nem volt szüksége tápszeres kiegészítésre.  Rendkívül jó hatással vannak a termékek az immunrendszeremre. Összefoglalva: lelkileg sokkal kiegyensúlyozottabb, vidámabb vagyok. Kevesebbet alszom, és napközben sokkal fittebb vagyok. Egyszerűen jól érzem magam a bőrömben.

Az eredmény egyénenként változó lehet.
Termékek
Wellness
TIPPEK
Táplálkozás
Gyakori
KÉRDÉSEK
Könyvek
Tapasztalatok
Aktualitások KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2007