H3O Pro TM
izotóniás ital

Minden profi sportoló tudja, hogy kivételes teljesítmény elérését két fontos tényező segíti elő: az energia és a megfelelő folyadékbevitel.

A H3O Pro TM nem csak profi sportolóknak, hanem minden fitneszrajongónak ajánlható. Akár csapatsportot, futballt, vagy hokit űz vásárlója, akár állóképességet igénylő sportokban, maratonokban, triatlonokban versenyez, vagy általános testmozgást végez, tornázik, teniszezik - a megfelelő folyadékbevitel és energia elengedhetetlen a kiszáradás és energiahiány elkerüléséhez, valamint kiváló eredmények eléréséhez.

Az izotóniás italok gyorsan pótolják az intenzív edzés során izzadással elvesztett folyadékot és elektrolitokat. Ma már legtöbb fitneszrajongó az izotóniás italokat választja, ha kimagasló folyadékbevitelre és energiára vágyik, mivel ezek az italok ugyanolyan szénhidrát- és elektrolit koncentrációval rendelkeznek, mint a szervezetünk, így legalább olyan gyorsan felszívódnak, mint a víz.

Kinek ajánlott?

  • Fitneszrajongók
  • Állóképességet igénylő sportolók
  • Csapatsportok
 

"Edzések közben rendszeresen fogyasztok izotóniás italt. Amikor érzem, hogy izmaimon kezd eluralkodni a fáradtság, az izotóniás ital feltölt energiával, felfrissít és új lendületet ad. Számomra ez a leghatékonyabb módszer, hogy elkerüljem az edzést követő fáradtságot; fantasztikusan rehidratál és új erőt ad. Próbálja ki Ön is, és érezze a különbséget"!

VAJDA Attila olimpiai bajnok, kenus

Attila által fogyasztott termékek: Niteworks, Fehérjeszeletek, Thermo Complete és H3O Pro

Tudod-e, hogy?

Edzés közben már 2 % folyadékveszteség vagy egy enyhe kiszáradás is jelentősen ronthatja a teljesítményt. Kivételes teljesítményhez a víz önmagában nem elegendő!

A H3O Pro TM főbb előnyei:

  • Hidratáltság: edzés közbeni izzadás során olyan fontos ásványok távoznak szervezetünkből, mint például a nátrium, kálium, kalcium, magnézium, valamint kloridok. Az ásványok pótlása elősegíti a gyors hidratáltságot és segít elkerülni a kiszáradás negatív hatásait, például az izomgörcsöket, fáradtságot és fejfájást.
  • Energia és állóképesség: az energiát adó szénhidrátok azonnali és hosszantartó energiával látják el szervezetünket, hogy elkerülhessük a váratlan teljesítménycsökkenést - így mindig csúcsformában maradhatunk!
  • Felszívódás: az energiát felszabadító B-vitaminok segítik a fontos tápanyagok felszívódását, szervezetünk gyorsabban tud reagálni a H3O ProTM által biztosított tápanyagokra, fokozva teljesítményünket.
  • Védelem: a testmozgás közben felszabaduló oxigén növeli a szabadgyökök termelődését is, amelyek károsíthatják szervezetünk sejtjeit. A legfontosabb antioxidánsok, a C- és E-vitaminok, valamint a különféle tokoferolok segítik szöveteinket a szabadgyökök esetleges káros hatásaival szembeni védekezésben.

A sportolók és fitneszrajongók számára az íz is igen fontos a sportitalok kiválasztásakor. Fontos, hogy olyan italt fogyasszanak, amelynek nincs kellemetlen utóíze, ezért a Herbalife ezt is figyelembevette a széleskörű íztesztelés során. A H3O ProTM nem tartalmaz mesterséges ízesítőket, édesítőszert vagy tartósítószereket és nem hagy túlzottan édes utóízt, amit sokan émelyítőnek tartanak.

Termékinformációk:

Megnevezés
100 g-ban
1 tasakban (37 g)
RDA % *
Energiaérték
371 kcal
 137 kcal
 
1578 kJ
584 kJ
 
Szénhidrát
86 g
32 g
 
Fehérje
0,1 g
0,037 g
 
Zsír
0,1 g
0,037 g
 
Rost
0,1 g
0,037 g
 
Nátrium
0,622 g
0,230 g
 
E vitamin
6,8 mg
2,5 mg
25
C vitamin
41 mg
15 mg
25
Tiamin (B1 vitamin)
0,57 mg.
0,21 mg
15
Riboflavin
(B2 vitamin)
0,65 mg
0,24 mg
15
Niacin
7,3 mg
2,7 mg
15
Pridoxin
(Vitamin B6)
0,81 mg
0,3 mg
15
B12 vitamin
0,41 mcg
0,15 mcg
15
Kalcium
324 mg
120 mg
15
Magnézium
135 mg
50 mg
17
Kálium
378 mg
140 mg
 
Klorid
670 mg
248 mg
 
* RDA - A felnőttek számára ajánlott napi mennyiség
Összetevők
Cukor, izomaltuloz, citromsav, nátriumvitrát, aromák, kalcium laktát, kálium klorid, kalcium karbonát, magnézium karbonát, nátrium karbonát, antioxidánsok: maltrodextrin, tokoferolokban gazdag kivonat,, l-aszkorbin, DL-alfa tokoferol sav, szinezék: bétakarotin, nikotinamid, piridoxin klórhidrát, tiamin klórhidrát, riboflavin, cianokobalamin.Szóját és glutént tartalmaz.
Adagolás
Naponta 1 - 2 tasak
Csomagolás
Egy doboz 10 tasakot tartalmaz
Importálja
Herbalife International Luxemburg AáR.L. c/o HERBALIFE EUROPE LIMITED Senator Court, 4 Belmont road Uxbridge, Middlesex, UBB 1HB, U.K.
Származási ország: Németország

Citrom ízű

További információk a H3O Pro TM izotóniás italról.

Használati útmutató:

Egyszerűen tölts egy tasaknyi (37 g) H3O Pro TM izotóniás talport 500 ml vízbe, hagyd feloldódni!

Fogyasztása - személyreszabott adagolási javaslat alapján - egyéb Herbalife termékkel együtt ajánlott.

30 napos pénz-visszafizetési GARANCIA!

RENDELÉS

FIGYELEM:
A táplálékkiegészítők - gyógynövénytartalmuk ellenére - ÉLELMISZEREK, nem pedig gyógyszerek!

A szervezet OPTIMÁLIS TÁPANYAGELLÁTÁSÁT biztosítva, "csupán":

  • elősegíthetik annak öngyógyító folyamatait,
  • az immunrendszert megerősítve a megelőzés fontos tényezői, és
  • megszüntethetik a tápanyag-hiánybetegségek tüneteinek okait,

de nem helyettesítik az orvosi beavatkozást.
Ha krónikus betegséged van, fordulj orvoshoz!

Az eredmény egyénenként változó lehet.

"A jó életnek meg kell fizetni az árát. Létezik az életnek egy olcsóbb formája is,
de az nem is annyira jó!"

KAPCSOLAT
 
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2012