Nutrition Active
kapszula

Az egyedülálló összetételű étrend-kiegészítő elősegíti a tápanyagok felszívódását és felhasználását. Erősíti az immunrendszert és hozzájárul a jó közérzet kialakításához.

Előnyei:

  • Bizonyos tápanyagokat bőségesen tartalmaz egy átlagos étrend, míg másokat egyáltalán ne, vagy csak olyan formában, melyben nehezen tudnak felszívódni. Ez az étrendkiegészítő tartalmazza azokat a speciális tápanyagokat, amelyek támogatják szervezetünk energiatermelési folyamatait és segítenek szervezetünknek, hogy hatékonyabban működhessen. Ez a termék mindenki által alkalmazható: de főként azoknak ajánljuk, akii csökkenteni kívánják kalóriabevitelüket.
  • A Nutrition Active egy kivételesen hatékony formula, amely biztosítja szervezetünk számára a szükséges tápanyagokat, B vitaminokat és különféle növények hatóanyagait. A termék elősegíti a vitalitás és a jó egészség megőrzését. Napi használatával a Nutrition Active hozzájárul jó közérzetünk kialakításához is.
  • Minden tevékenység, amelyet végzünk, a légzéstől a táncoláson át a gondolkodásig, folyamatos energiaellátást igényel. Testünk minden sejtje rendelkezik olyan kicsi erőművekkel, a mitokondriumokkal, amelyek bármikor elérhető formában biztosítják szervezetünk számára az energiát. A mitokondriumok különféle biokémiai folyamatok segítségével energiát állítanak elő az általunk elfogyasztott ételekből.
  • Ahhoz, hogy ezek a biokémiai folyamatok tökéletesen működjenek, szervezetünknek szüksége van az alapvető tápanyagok folyamatos utánpótlására. A helytelenétkezés, a rossz emésztés, vagy a sok stressz miatt sokan nem tudják biztosítani szervezetük számára ezeket az alapvető tápanyagokat. Emiatt táplálék felhasználásuk nem lesz tökéletes, és energiatermelésük is csökkenhet.
  • A Nutrition Active tápanyag-és növényi összetevői támogatják az általunk elfogyasztott ételek értékes tápanyagainak hasznosítását. Segíti szervezetünket abban, hogy étkezésünk tápanyagai könnyebben felszívódhassanak, és jobban feldolgozzuk azokat. Értékes növényi kivonatai, Chlorelle, Shiitake gomba, és Cayenne bors, segítenek szervezetünknek a stressz legyőzésében. Ugyanezen célból három fontos B-vitamin is szerepel az összetevők között. A Nutrition Active fogyasztásával biztosíthatjuk szervezetünk energiatartalékait és az alapvető tápanyagok optimális felhasználását.

A fő összetevők jellemzői:

B1, B2 és B6 vitaminok:
Elengedhetetlen tápanyagok a szervezet energiatermelési folyamatainak számos szakaszában.

Clorella por:
Egy zöld alga, amely vitaminokban, ásványi anyagokban, növényi fehérjékben, béta-karotinban és klorofilokban gazdag, amelyek tisztító hatásukról ismertek.

Shiitake gomba:
2000 éve ismert és kedvelt egészségvédő hatásai miatt. A Távol-Keleten frissítő életelixírnek tartják. Rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek azok a betegségek, amelyek az immunrendszer legyengülése következtében léohetnek fel (influenza, allergia, candidázis, stb.).Szulfid tartalma miatt gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Erős antioxidáns. Eritandenin hatóanyaga révén jelentően csökkenti a vér koleszterinszintjét, jótékony székrekedés, köszvény, gyomorfekély esetén, stresszoldó, neuralgia, szexuális problémák esetén i segíthet. Gyulladáscsökkentő, allergiás tüneteket enyhítő hatással rendelkezik, hasznos meghűléses és hurutos betegségek esetén, tioprolin tartalma segít a szervezet méregtelenítésében.

Cayenne bors:
Capsaicint tartalmaz, amely hatékonyabbá teszi szervezetünk tápanyag felszívódási és felhasználási folyamatait, valamint thermogenikus hatással is bír.

Almasav, citrátok

Ásványi anyagok:
Cink, mangán és réz.

KÉRDÉSEK és VÁLASZOK a Nutrition Active használatáról

Termékinformációk:

Megnevezés
100 g termékben
3 db kapszulában
3 db kapszula
% RDA
Energiaérték

1270 kJ
303 kcal

20,4 kJ
4,86 kcal
.
Fehérje
24,3 g
0,39 g
.
Szénhidrát
11,2 g
0,18 g
.
Zsír
3,70 g
0,06 g
.
B1 vitamin
87,9 mg
1,41 mg
100 %
B2 vitamin
99,1 mg
1,59 mg
100 %
B6 vitamin
125 mg
2,01 mg
100 %
Cink
324 mg
5,19 mg
34,5 %
Mangán
61,7 mg
0,99 mg
25 %
Réz
22,4 mg
360 µg
26 %
Összetevők: Kalcium citrát, zselatin, dextróz, sűrítő anyag (mikrokristályos cellulóz), chlorella alga por 7,5 % (Chlorella vulgaris), savanyúságot szabályozó anyag (almasav), Shiitake por 5,6 % (Lentinus edodes), csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilicium-dioxid), cink-citrát, cayenne bors por 0,9 % (Capsicum frutescens), tejfehérje 0,9 % (lactoferrin), mangán-karbonát, B6 vitamin, B2 vitamin, B1 vitamin, réz-citrát.
Származási hely:
Olaszország
Tárolás
Lezárva, száraz, hűvös helyen

(1 doboz tartalma: 90 db kapszula)

Fogyasztása - személyreszabott adagolási javaslat alapján - egyéb Herbalife termékkel együtt ajánlott.

30 napos pénz-visszafizetési GARANCIA!

RENDELÉS

FIGYELEM:
A táplálékkiegészítők - gyógynövénytartalmuk ellenére - ÉLELMISZEREK, nem pedig gyógyszerek!

A szervezet OPTIMÁLIS TÁPANYAGELLÁTÁSÁT biztosítva, "csupán":

  • elősegíthetik annak öngyógyító folyamatait,
  • az immunrendszert megerősítve a megelőzés fontos tényezői, és
  • megszűntethetik a tápanyag-hiánybetegségek tüneteinek okait,

de nem helyettesítik az orvosi beavatkozást.
Ha Ön beteg, tanácsért forduljon az orvosához!

Az eredmény egyénenként változó lehet.

"A jó életnek meg kell fizetni az árát. Létezik az életnek egy olcsóbb formája is, de az nem is annyira jó!"

Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2012