T e s t M O Z G Á S

Őrizd meg a fittségedet anélkül, hogy beleizzadnál!

Ha fitt egészségi állapotod megőrzésének csupán a gondolata is egy kiábrándult sóhajt vált ki belőled, akkor itt az ideje, hogy ezentúl más szemmel nézd a rendszeres testmozgást végzőket. A rendszeres mozgás az egyik legjobb módja a testsúlycsökkentő programunk felgyorsításának, segít megőrizni az egészséges testsúlyunkat, és ami legalább ennyire fontos… elősegíti az emberi test vázrendszere szilárdságának megóvását.

A testmozgás számos fontos és meglepő módon járul hozzá az egészségi állapotunk megóvásához úgy is, mint a különféle betegségek csökkentése, vagy akár a közérzet javítása területén.

Jelenleg milyen az aktivitási szinted?

Vannak, akik a rendszeresen edző és versenyző sportolók közé tartoznak. Mások aktívak és fittek, rendszeresen sportolnak egy tornateremben, vagy hetente teniszeznek, vagy fociznak. Míg mások ha nem is művelnek valamilyen sportot, de aktív életmódot folytatnak. Futkároznak a gyermekükkel, kerékpárral vagy gyalog járnak be a munkahelyükre.

Te melyik kategóriába tartozol?

Testmozgással a jó egészségért

Habár jól tudja az ember, hogy a rendszeres testmozgás jót tesz a szervezetének, leggyakrabban nincs ideje, hogy ezzel foglalkozzon. Jó hír a tudományos körök részéről számunkra az, hogy nem is kötelező az embernek részt vennie a "hagyományos" sportolási módok valamelyikében, ahhoz, hogy élvezhesse az aktív életstílussal együtt járó előnyöket.

A szakemberek naponta rendszeresen mindössze 30 perces aktív testmozgást ajánlanak, ami részletekben is elvégezhető. Ez lehet akár a lépcsőkön való közlekedéstől kezdve, a kerti munkákon és a mosáson át egészen a célunktól távoli helyen lévő parkolóból történő gyaloglásig bármi. Ilyen jellegű testmozgást végezve, és természetesen a rendszeres sportolást is beleértve, megőrizhetjük az optimális testsúlyunkat, és az olyan alábbi jótékony hatásokkal jutalmazhatjuk a szervezetünket, mint:


Testmozgással az egy életre szóló jó közérzet biztosításáért

Ha csupán hetente egy alkalommal hobbiból sportolsz, vagy netán aktív sportoló vagy, a fitnesz alapelvek betartása fontos követelmény jó közérzeted és vonzó külsőd biztosítása érdekében.

Mint aktív testmozgást végző egyénnek, bizonyára szükséged lehet arra, hogy rendszeresen jó minőségű tápanyagellátásban részesítsd szervezetedet. A HERBALIFE táplálékkiegészítő termékek ezt a célt szolgálják.

 

Ha honlapunkról a barátaidat is tájékoztatod, ők bizonyára
hálásak lesznek Neked ezért.

Az eredmény egyénenként változó lehet.
Termékek
Wellness TIPPEK
Táplálkozás
TestMOZGÁS
Könyvek
KAPCSOLAT
 
Minden jog fenntartva! © KAJÁRIKNÉ KOVÁCS Katalin és KAJÁRIK Béla - Független HERBALIFE tanácsadók. 2003 - 2006